Werken bij Holland Partners

Holland Partners is een jong en groeiend adviesbureau. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Wij zoeken naar een plezierige klik met onze medewerkers en bieden veel ontplooiingsmogelijkheden.

Schrijver/research medewerker
Wil je meehelpen om innovaties van de grond te krijgen, de Nederlandse export te bevorderen of nationale parken in Afrika te beschermen tegen stropers, kom dan ons team versterken. Holland Partners helpt ondernemers hun dromen waar te maken door ze te ondersteunen met het verkrijgen van subsidie. We zoeken een creatieve teamplayer die het leuk vindt om subsidieaanvragen te schrijven over diverse onderwerpen, van innovatieve binnenvaartschepen op de Maas tot en met hybride grasmatten in voetbalstadions over de gehele wereld.

Ben je student Bedrijfseconomie/Technische Bedrijfskunde of net afgestudeerd Bedrijfseconoom, ben je per direct beschikbaar (20-40u per week) en herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen, stuur ons dan je c.v. en motivatie:

  • Teamspeler;
  • Stressbestendig- kunnen werken onder tijdsdruk;
  • Teksten kunnen schrijven;
  • Breed georiënteerd;
  • WO- niveau;
  • Vooruitzicht op langer dienstverband;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

WBSO-adviseur
Wij zoeken een ervaren WBSO-adviseur. Heb jij ervaring met zowel WBSO-aanvragen voor “fysiek producten” en “ICT”-projecten, komen we graag in contact met jou!

Stagiaire e-marketing
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiaire die ons kan helpen en veel wil leren! Volg je een HBO-opleiding en wil je meer leren over e-marketing in de praktijk, neem dan contact met ons op!

Heb je interesse in één van onze vacatures, vul dan onderstaand formulier in of stuur jouw c.v. naar info@hollandpartners.nl.