Werken bij Holland Partners

Holland Partners is een jong en groeiend adviesbureau. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Wij zoeken naar een plezierige klik met onze medewerkers en bieden veel ontplooiingsmogelijkheden.

Student Technische Universiteit voor de functie Research medewerker
Wil je meehelpen om innovaties van de grond te krijgen, de Nederlandse export te bevorderen of nationale parken in Afrika te beschermen tegen stropers, kom dan ons team versterken.

Holland Partners helpt ondernemers hun dromen waar te maken door ze te ondersteunen met het verkrijgen van subsidie. We zoeken een creatieve teamplayer die het leuk vindt om zijn of haar technische kennis in te zetten bij het schrijven van subsidieaanvragen over diverse onderwerpen: van innovatieve binnenvaartschepen op de Maas tot en met hybride grasmatten in voetbalstadions over de gehele wereld. Voor het schrijven van een subsidieaanvraag moet je begrip hebben van de technische kant van een verhaal; je moet snel door hebben waar engineers het over hebben en dit vertalen naar een succesvolle aanvraag. Je leert bij ons uiteenlopende technische projecten te doorgronden en te managen. Je denkt mee over de inhoud, mogelijke samenwerkingspartners, het plan van aanpak en de economische betekenis van innovatie(subsidie)projecten.

Ben je student aan een Technische Universiteit, spreekt bovenstaande je aan, ben je parttime beschikbaar (2 dagen per week) en herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen, stuur ons dan je c.v. en motivatie:

  • Teamspeler;
  • Stressbestendig- kunnen werken onder tijdsdruk;
  • Brede interesse in techniek en innovaties;
  • WO- niveau;
  • Vooruitzicht op langer dienstverband;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

WBSO-adviseur
Wij zoeken een ervaren WBSO-adviseur. Heb jij ervaring met zowel WBSO-aanvragen voor “fysieke producten” en “ICT”-projecten, komen we graag in contact met jou!

Stagiaire e-marketing
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven stagiaire die ons kan helpen en veel wil leren! Volg je een HBO-opleiding en wil je meer leren over e-marketing in de praktijk, neem dan contact met ons op!

Heb je interesse in één van onze vacatures, vul dan onderstaand formulier in of stuur jouw c.v. naar info@hollandpartners.nl.