DHI DEMONSTRATIEPROJECT – MOZAMBIQUE

Aanleiding: Verhoogde druk op wilde dieren en hun leefomgeving.

Oplossing: Meerdere nieuwe, unieke en innovatieve technieken, die in samenhang voor een beter dier- en parkbeheer zorgen. Wildparken worden hiermee in staat gesteld zijn belangrijke assets, namelijk de wilde dieren, beter te beschermen en daarmee te behouden.

Dit was de eerste succesvolle subsidieaanvraag die Holland Partners voor Smart Parks mocht begeleiden.

DHI DEMONSTRATIEPROJECT –CHINA

Aanleiding: Een ecologisch vriendelijke oplossing en alternatief voor de visserijsector.

Oplossing: De semi-submersible fish farm (SSFF). De eerste fase van het product betreft de productielocatie van de vis op zee, hiervan is inmiddels het eerste prototype in China gebouwd. De fish farm drijft op diep zeewater waarbij de basistoren zowel omhoog kan worden gebracht voor onderhoud, als omlaag bij hoge windkrachten, waardoor het stabiel in diepe zeeën kan functioneren.

Holland Partners heeft meerdere succesvolle subsidieaanvragen voor deze internationale opdrachtgever begeleid.

DHI DEMONSTRATIEPROJECT – CHILI

Aanleiding: De lading van fruit in een containers is kostbaar en zeer gevoelig voor temperatuurwisselingen, dit zorgt voor voedselbederf.

Oplossing: Onze opdrachtgever heeft een product ontwikkeld met dat zorgt voor een optimale interne luchtstroom in een koelcontainer. Het is een luchtverdelingsmat die op de vloer van een container geplaatst wordt. Vervolgens worden de pallets met fruit op deze mat geplaatst. De mat wordt in Nederland geproduceerd van 100% productieafval/ restafval uit de verpakkingsindustrie en is na gebruik 100% recyclebaar.

Dit was slechts één van de succesvolle subsidieaanvragen die Holland Partners verzorgde voor deze ondernemende opdrachtgever.

DHI HAALBAARHEIDSSTUDIE – SAOEDI-ARABIË

Aanleiding: Het ministerie van sport van Saoedi-Arabië wil de sport in het land ontwikkelen; meer kinderen aan sport laten deelnemen, sporten op een hoger niveau krijgen, spelers ontwikkelen, coaches opleiden en een professionele aansturing van de sportclubs tot stand brengen.

Oplossing: Onze klant ontwikkelt Sportmanagement en Sportdevelopment platforms voor de recreatieve en professionele sportmarkt. Deze oplossing is een manier voor clubs en coaches om hun sporttechnische informatie te digitaliseren.

Holland Partners verzorgde deze innovatieve succesvolle aanvraag.

DHI HAALBAARHEIDSSTUDIE – ZWEDEN

Aanleiding: In stadions worden grasmatten op dit moment ca. 8 keer per jaar vervangen. Dit is een arbeidsintensief en duur proces.

Oplossing: Onze klant biedt de mogelijkheid om, met vrijwel geen zonlicht, een hybride grasmat te onderhouden en te laten groeien. Hierbij staan een hybride grasmat, de grasgroei-verlichtingsinstallatie en een verwarmingsinstallatie centraal. Het aantal keren dat de grasmat vervangen moet worden, wordt met deze oplossing gereduceerd tot ca. 3 per jaar.

Holland Partners verzorgde de succesvolle aanvraag van deze DHI-subsidie.