MIT R&D – DE ULTIEME PREBIOTICUM ZEEWIERBLEND VOOR BIGGEN

Aanleiding: Met de toenemende druk vanuit politiek en maatschappij op de landbouw is het essentieel dat dierlijke producten duurzamer geproduceerd worden en landbouw klimaatneutraal wordt.

Oplossing: Onze opdrachtgever wil een nieuwe formule ontwikkelen voor een veevoerblend voor jonge varkens, gebaseerd op unieke prebiotica van bruine, groene en rode macroalgen (zeewieren). De te ontwikkelen blend biedt unieke prebiotische eigenschappen en hoog rendement, waardoor minder veevoer benodigd is en de veehouder kosten bespaart.

Holland Partners heeft voor deze klant ondermeer deze succesvolle subsidieaanvraag verzorgd.

UITWISSELBARE LAADBAK VOOR ELEKTRISCHE VRACHTVOERTUIGEN

MIT R&D – UNIVERSEEL UITWISSELBARE LAADBAK VOOR LICHT ELEKTRISCHE VRACHTVOERTUIGEN

Aanleiding: Het aantrekkelijker maken om elektrische vrachtvoertuigen voor binnenstedelijk vervoer, waardoor emissies van schadelijke stoffen in dichtbevolkte gebieden beperkt worden.

Oplossing: Onze klant heeft het idee een uitwisselbare laadbak te ontwikkelen, waarmee flexibel gewisseld kan worden tussen verschillende carrosserievormen. Deze laadbak is speciaal geconfigureerd voor elektrische voertuigen, zodat de impact op de accuduur van het voertuig minimaal blijft en duurzame elektrische voertuigen multifunctioneel inzetbaar worden.

Holland Partners is verantwoordelijk voor deze toegekende subsidieaanvraag.