Holland Partners ondersteunt Smart Parks

Holland Partners ondersteunt de initiatieven van Smart Parks door een bijdrage te leveren in de aanvraag van subsidiegelden. Smart Parks is een organisatie die haar diensten en technologie inzet voor de bescherming van bedreigde diersoorten en het behoud van het milieu.

Smart Parks

Sinds 2013 maakt Smart Parks (voorheen bekend als ShadowView) gebruik van innovatieve technieken voor de bescherming van bedreigde dier- en plantensoorten, mensen en het milieu. Door het gebruik van sensortechnologie en andere geavanceerde technologie blijft Smart Parks haar methoden om mensen, dieren en het milieu te helpen, verbeteren.

Smart Parks technologieën en trackingmethoden worden voortdurend ontwikkeld en de stichting blijft werken aan een breed scala aan conserveringsprojecten.

Door nauw samen te werken met partners en experts die al vele jaren internationaal actief zijn op het gebied van natuurbescherming, is Smart Parks altijd toegerust om ondersteuning te bieden aan gelieerde organisaties met een milieumissie.

www.smartparks.org